Om mig

Jag heter Sara Stina, är 17 år gammal och bosatt i Strömsholm. Jag har för tillfället en ponny och denna blogg kommer främst att handla om all vardag kring henne samt om tävlingar, träningar, drömmar, mål och liknande. Kan flika in att jag än så länge tävlat på nationell nivå i dressyr med min ponny, siktar mot att så småningom ta mig till samma nivå på storhäst och drömmer om att en dag tävla på elit-nivå. Förutom att vara i stallet nästan varje ledig sekund jag har, så går jag andra året på gymnasiet och läser då Naturbruksprogrammet med inriktning på häst, vilket innebär att jag även får vara mycket i stallet under skoltid. Jag har då praktik två dagar i veckan, detta år gör jag min praktik hos Gabriella Tichelaar, och går i skolan tre dagar i veckan.

Utöver hästarna så lyssnar jag massor på musik, tycker om att skriva och försöker att träffa mina vänner så ofta jag kan, men ni hästmänniskor vet att det kan vara svårt att få till, haha. Annars så är jag en ganska glad och målmedveten tjej.

Min blogg kommer att handla om mig och allt som pågår i mitt liv. Ni kommer att få ta del av tankar, åsikter och funderingar som en vanlig tonårstjej har gällande ridsporten och allt annat angående livet. Ni kommer även att få följa mig och min resa tillsammans mot toppen med min 25-åriga ponny samt min satsning för att bli bäst inom ridsporten.

Hoppas att ni vill följa mig och min vardag tillsammans med hästarna här på bloggen!

Annonser