Julpyntat i stallet

Det har kommit massvis med snö på dessa dagar, vilket inte varit sådär jättekul, snacka om kaos! I fredags var det däremot superfint väder, strålande sol och ganska varmt, typiskt att man inte skulle rida då. 😉 Men var ute i stallet i vilket fall, då en av Duchess tjejer skulle komma dit och rida och vi skulle visa lite ridvägar. Var ute på en ganska lång promenad vilket var jättemysigt! Då var Duchess sår fortfarande ganska ”fult” eller vad man ska säga, men fick låna ett bettlöst träns så det löste sig väldigt bra!

Igår hade en annan tjej hand om Duchess, så jag passade på att ta sovmorgon och vid lunch var hela familjen och åt julbord med mammas jobb. Gick därefter på stan en sväng och införskaffade lite saker, sedan åkte vi hem, svängde förbi stallet och pussade på Duchess och så hade vi myskväll hela kvällen!

Även idag lyckades jag få till en sovmorgon, vilket var jätteskönt! Gjorde lite skolarbeten imorse och har varit i stallet resten av dagen, en himla lugn och mysig dag har det varit. Promenerade Duchess när vi kom till stallet och efter det masserade jag henne och la på henne ryggplattan och så fick hon stå med det i boxen och äta sin lunch, under tiden så hade vi ett litet stallmöte med de andra i stallet och fikade och julpyntade stallet! Så nu är det juligt och ännu mysigare där. 🙂 Ryktade och gosade med henne en stund efteråt också, kunde inte undgå det, och kom alldeles nyligen hem. Ska plugga lite matte snart då jag har ett prov nästa vecka och sedan ska jag bara ta det lugnt! Vi hörs!


Myspromenad i snöstormen. ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s