En dag full med häst

Vart tog denna dag vägen? Haha. Var uppe tidigt imorse och fodrade samt släppte ut hästarna, kunde inte somna alls igår kväll så var mer en vandrande zombie imorse, puh. Men alltid lika mysigt att starta dagen med att vara i stallet, något särskilt med det. 🙂 Vi passade på att fixa klart allting i stallet, jag och mamma, och därefter åkte vi iväg till en ridklubb i närheten av oss och kikade på tävlingar! En väldigt bra dag hade vi där!

Var även in till Västerås en sväng också, hur vi nu hann med det, hehe. Vi fixade en födelsedagspresent åt en familjevän som ska ha kalas imorgon och så, såklart, gick vi i lite ridsportbutiker! Fick med oss lite smått och gott hem, men tyvärr så hittade jag inte det jag var ute efter, nämligen ett tvådelat eggbett. Har provat ett sånt bett senaste dagarna och tycker att Duchess verkat trivts på det, så skulle vilja få tag på ett så att vi kan variera mellan eggbett och ett tredelat tränsbett. Men dessvärre var dem slutsålda överallt, suck!

Duchess tog vi hand om mot kvällen, då vi inte hann med att motionera henne på morgonen! Hade planerat att skrittjobba henne i skogen en stund, men hästarna hade varit lite smått galna i hagen och vi misstänker att Duchess sprang ganska mycket, då hon var lite löddrig när vi kom dit, så vi planerade om och gick en promenad med henne istället. Spolade även av henne och såg till att få bort allt lödder och smuts, uppskattades massor av Duchess kan jag tala om! Hon inte sådär jättegosig av sig, men snacka om att hon bara älskar att bli ompysslad!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s