Friyay

Älskade, älskade fredag. ❤ Hade en kort och lugn skoldag, fick även sluta mycket tidigare då vår sista lektion var inställd, så skyndade mig och köpte lunch och mötte sedan upp pappa och åkte till Erikslund. Har känt på mig att min mobil börjat gå mot sitt bäst före datum och så var det, den dog imorse och slutade fungera, så en ny behövde införskaffas. Har definitivt inte ekonomin för det för tillfället, så det var en himla tur att det gick att förnya mitt abonnemang, för då behövde vi enbart betala abonnemanget och inte mobilen, och det blev ganska mycket billigare, om vi säger så. 😉 Åkte därefter hemåt och satte mig ner och fixade med mobilen, puh, vad tråkigt sådant är! Men den funkar och har allting jag behöver, så det känns skönt.

Annars så har även båda hästarna bjudit på två bra ridpass i strålande sol! Kakan fick gå ett något hårdare dressyrpass på banan, med fokus på massor av lydnad. Jobbade med övergångar, halvhalter, tempoväxlingar och att kunna variera formen, snacka om lättare sagt än gjort. Kakan var väldigt envis och hade lite egna åsikter om hur detta pass skulle gå till, haha, men efter en stund så kunde jag förvandla den envisheten till någonting bättre och Kakan blev superfin! Är så otroligt glad över att ha fått chansen att få förvalta denna ponny, Kakan är verkligen fantastisk och så rolig att jobba med. Egna åsikter och himla bestämd, men vill ändå alltid göra rätt och försöker alltid göra sitt bästa, en himla bra arbetsmoral helt enkelt och det är den viktigaste egenskapen hos en häst kan jag tycka, utan viljan kommer man ingenstans!

Duchess reds på grusvägarna i kvällssolen efter att jag varit hos Kakan, även vi två fick till ett väldigt bra ridpass. Joggade henne bara låg och rund, jobbade med skänkelvikningar och övergångar och ja, bara myste! Duchess var jättefin, mjuk i sidorna och fin i handen, så är himla nöjd med dagens joggingtur. 😄 Älskar kvällar som dessa, när man bara kan gå runt i stallet och pyssla och fixa, ta en mysig tur utomhus och bara vara. Det är ju en av anledningarna till att jag gör detta, det vardagliga med hästarna. Tävlingsdagar i all ära, men det vardagliga arbetet och pysslet med hästarna, det är det bästa jag vet!

Duchess standard-pose, haha, aldrig tid att stå stilla!

Måste bara skriva om en till sak också, en stor anledning till att denna dag varit så himla bra. Bestämde med en kompis igår lite spontant att vi skulle försöka få tag på biljetter till Pierce The Veils, ett av mina favoritband, konsert i Stockholm i november. Hoppades verkligen att vi skulle få biljetter, men vågade aldrig tro det, men gissa vad? I november ska jag få se dem!! Så himla sjukt, verkligen. Älskar detta band, både för musiken, för energin dem har på scenen och för deras personligheter, så himla härliga och duktiga människor! Kolla bara på videon, att kolla på en sån eller en intervju med killarna kan få vilken dag som helst att bli bättre, bara får energin dem sprider liksom. Och fula är dem inte heller, verkligen min definition av drömkillar. Så sjukt att jag ska få se dem!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s