Friyay

Godmorgon! Jag har varit vaken en stund och sitter i bilen på väg till Surahammar, ska dit med resten av familjen och gå på begravning. Himla tråkigt, så är ingenting man ser fram emot, liksom. Men det ska bli roligt att få träffa resten av släkten, i alla fall, så något kul medför det ändå.

Nog om det, och vidare mot något roligare! Efter begravningen ska vi ut till stallet och ta hand om samt motionera Duchess, vad vi gör med henne har jag däremot inte bestämt än. Hon ska inte ha någon ryttare på ryggen, så det blir antingen arbete på tömmen eller promenad, men lutar mer åt att vi promenerar henne. Efter stallet ska mamma och jag försöka hinna med och svänga förbi Strömsholm, det ska vara tävlingar där hela helgen och Lisa som står i samma stall som oss ska vara med, så tänkte åka dit och heja på dem och kika på lite andra ekipage. 😄

Ett tidsinställt inlägg kommer upp under dagen, så denna gång kommer uppdateringen att vara något bättre än i vanliga fall, haha! Kram på er, hoppas att ni får en fin dag!

Dagens favoritdetalj; mitt favorithalsband med ett D på som står för Duchess. ❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s