Hästar dygnet runt

​Hej! Har haft några jätteupptagna dagar, men nu är det helg och äntligen har jag tid över till bloggen. 😄 Både onsdagen och torsdagen denna vecka har spenderats i stallet hela dagarna, då jag haft praktik från 7-16, varit i stallet i kanske 3-4 timmar och även hunnit med att kika på en träningstävling i Strömsholm, så ja, fullt upp helt enkelt! Har inte kommit hem tidigare än halv 8 och har då slängt i mig mat och sedan somnat, har verkligen inte haft tid eller ork till annat.

Under dessa dagar så har Duchess ben bara blivit bättre och bättre och ingen hälta har märkts varken i onsdags eller i torsdags. I onsdags tog mamma henne på tömmen och skrittjobbade henne och igår var vi ut och joggade i skogen, snacka om att Duchess var pigg då! Vi har mest hållit oss på banan hela veckan, så att få komma ut i skogen och galoppera var Duchess väldigt glad för. 😉 Skönt också att D fick komma ut och ”lufta” sig lite, då vi nämligen ska iväg och träna i eftermiddag! Ska bli superkul, har längtat efter denna träning hela veckan.

Hann också med att träna Rico för min handledare igår på förmiddagen, jäklar vad fin han blivit! Tycker att han har mognat massor, inte alls lika spänd och känns mycket mer trygg med vissa saker, jättekul. 😄 Även ridmässigt känns det en stor skillnad, får honom mer rund och låg i formen och får honom att använda bakbenen numera och börjar verkligen hitta knapparna på honom, känner mig mycket mer trygg med honom också, så min inverkan har blivit mycket bättre. Mamma kom dit och filmade men minnet tog slut ganska fort, men ska se om det finns något att visa så kan ni få film och utvärdering x2 ikväll efter träningen med Duchess.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s