Några jobbiga dagar

Det har varit några jobbiga dygn, inte på det sättet att någonting hänt, men allt med flytten har verkligen krävt mycket. Jag har varit jättevirrig och glömt jättemycket, särskilt i stallet, och haft svårt att sova, bara legat och tänkt och oroat mig mycket, så det är jätteskönt att Duchess tog flytten såpass bra och verkar må jättebra och trivas, även jag och mamma trivs jättebra där så det har gjort det lättare att ta sig igenom det jobbigare.

Duchess har tagit flytten jättebra, både mamma och jag är jätteimponerade över henne. Hon var spänd när vi kom dit och dansade runt mig inne i stallet och i spolspiltan, men då lät jag henne vara, ryktade henne och gjorde i ordning henne för att gå ut i hagen och sedan var det inget mer med det. Väl i hagen gick hon runt något varv och sedan ställde hon sig och åt hö, det var verkligen inte vad vi hade räknat med, haha. Likadant var det på kvällen när hästarna fick komma in, Duchess bara ställde sig och åt. 🙂 Hon hade varit lugn resten av kvällen och likaså de andra hästarna i stallet, det var inte något vi hade räknat med heller då Duchess står bredvid en av hingstarna, men det var varken något problem för honom eller henne.

Igår tog vi vårt första ridpass sedan flytten, det blev en uteritt tillsammans med Lisa och Carpathia. Fick se några ridvägar och så travade vi på grusvägarna och galopperade några varv runt slottet, skönt att vi fortfarande kan rida på samma ställen fastän vi har flyttat. Duchess var jättepigg under ridpasset och väldigt fin stundtals, men också väldigt spänd då och då, men det blev bättre och bättre medan vi red. Idag ska vi försöka oss på att rida ut ensamma på grusvägarna, vilket jag inte ser något större problem med. Duchess är så snäll så att det bara är att lägga på skänklarna och smacka på henne om hon blir rädd eller spänd, hon är aldrig omöjlig. 🙂 Ska fokusera på att rida mycket övergångar och rida mycket i galopp och bara lösgöra henne.

img_0286

img_0287

Annonser

One thought on “Några jobbiga dagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s