Friyay

Det blev en hästfylld fredag för min del. Startade dagen med en kort skoldag och därefter väntades besök i fyra stall. Först ut var hos Creddan, han fick gå ett dressyrpass på banan och det gick jättebra 🙂 Det märks att han börjar stärka sig, han protesterar mycket mindre än förut, har mer energi än förut och orkar mycket mer! Red mycket i galopp, vilket är hans svåra gångart och hittade ett jättebra sätt att träna honom på. I högra varvet byter han gärna galopp så fort det blir jobbigt, men jag jobbade mycket med att trava-fatta galopp-trava några steg-galoppera några steg och så vidare och det var superbra för honom! Han fick aldrig chansen att hinna byta innan jag hann bryta av och dessutom blev övergångarna till trav jättefina. Ebba följde med ut och fotade oss, så dagens andra stallbesök blev till hennes stall där jag fotade henne och Cappi.

Det tredje stallbesöket för dagen var hos Duchess, som fick massor av gos och en promenad, viktigt att dem får lugnare dagar och får återhämta sig emellan all träning 🙂 Imorgon ska vi checka av lydnad, lösgjordhet och rörelser på en äng, även då har vi fotograf med oss! 

Sist men inte minst åkte vi förbi ridskolan och hämtade upp Matilda, som ska sova hos oss ikväll. Imorgon ska vi iväg till Västerås och därefter ska vi fota, rida och fixa Duchess inför söndagens start! Första delen av bilderna på Cred kommer imorgon, så bloggen kommer att uppdateras bättre då 🙂 Kram ❤️

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s